Docenten

 

 

 

 

 

 

 

Dionne van Oppen verzorgd de Hiphop / Dancehall danslessen op maandag bij The Movement. Daarnaast geeft ze les in Maastricht en Brunssum. Ze danst al vanaf haar 7e bij Benito Deane en sinds haar 8e danst ze in verschillende wedstrijdgroepen. Hiermee heeft ze wedstrijden op nationaal en internationaal niveau meegedaan. Ze heeft wedstrijden in Moskou, Martinique, Spanje, Servie, Las Vegas en San Diego gedaan. In 2008 is ze in Moskou wereldkampioen geworden de groep: ‘Total Khaos’ en in 2013 is ze 5e geworden met de groep: ‘NCA’ in Las Vegas. Ook heeft ze aan verschillende tv programma’s meegedaan zoals Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now en Battle On The Dancefloor. Verder heeft ze opgetreden voor de koning en andere TV shows. Dionne vindt het heel belangrijk dat iedereen plezier heeft tijdens het dansen en dat ze vooral zichzelf kunnen zijn.

Dionne is energiek, betrouwbaar en een harde werkster.

 

 

Quensley Coster

Quensley is onze breakdance en hiphop docent. Hij is vanaf jongs af aan met dans bezig en geeft al jaren breakdance lessen. Dansen is voor hem een echte uitlaatklep. Hij kan zichzelf hier helemaal in kwijt en gaat helemaal op in de muziek. Quensley heeft veel ervaring in wedstrijden en optredens in Nederland maar ook in het buitenland. Naast dansen maakt hij vlogs en zijn eigen muziek. Dansles geven is zijn passie. Hij vind het belangrijk dat de kids in zijn lessen iets leren over breakdance, de muziek en hoe je hierop moet bewegen.
Quensley is sociaal, betrokken en vol energie.
.
 

 

 

Fabiënne Bogman

Fabiënne Bogman is opgegroeid in het Zuid-Limburgse dorpje Amstenrade. Van kinds af aan heeft ze al veel plezier in dans. Vanaf haar 10e volgende ze jazz &klassieke balletlessen, ook heeft ze verschillende optredens gedaan met de dansmarietjes. Op latere leeftijd ging ze bij het showballet, hier genoot ze van de vele optredens en ontdekte ze haar passie voor dans. Na haar middelbare school is ze gestart aan de dansopleiding op het CIOS waar ze in 2019 haar niveau 3 diploma haalde. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al veel les ervaring in de stijlen Jazz ,modern en kinderballet. Ze geeft les aan kinderen, tieners en volwassen.

Fabiënne geniet ervan om mensen iets nieuws te leren, ze vindt het geweldig om te zien hoe snel mensen een band met elkaar krijgen door te dansen. Door haar jonge leeftijd is ze zeer gemotiveerd en energiek, ook haalt ze haar energie uit het feit dat de leerlingen flinke stappen maken tijdens haar lessen. Zowel het eindresultaat als de weg ernaartoe geeft haar veel motivatie en voldoening.

Fabiënne is een spontane en liefdevolle docente die met iedereen goed overweg kan.

 

Shelly Snijders

Shelly liep vorig jaar stage bij The Movement en geeft dit jaar 2 uur dansles bij The Movement. Daarnaast volgt ze zelf ook 2 uur per week les bij The Movement in de stijlen hiphop en modern.
Shelly heeft in een jazz wedstrijd groep gezeten en in een hiphop/dancehall wedstrijdgroep.
Shelly is leergierig, behulpzaam en ambitieus.
Graziëlla Vintges

Graziëlla Vintges is 19 jaar oud en zit nu in haar laatste jaar van de CIOS MBO Dans opleiding in Sittard. Vorig jaar heeft ze stage gelopen bij de selectie B groep van The Movement. Dit jaar loopt ze haar eindstage bij deze groep en daarnaast geeft ze de selectie C groep les. Zelf danst ze in de selectie A groep en volgt ze balletlessen bij Balletschool Petra in Roermond. Buiten dat vindt ze het ook heel leuk om allerlei dansworkshops te volgen. Ze vindt het belangrijk dat alle leerlingen plezier hebben in haar les, maar dat ze ook hun talent kunnen ontwikkelen.

Graziëlla is creatief, zelfstandig, perfectionistisch en spontaan.

 

 

Felix Douven
Felix Douven is onze jongste docent maar zeker niet onze minst ervaren. Hij staat midden in de breakdancescene en geeft altijd vol energie les. Hij houdt ervan om de kids nieuwe moves en tricks aan te leren. Plezier en ontwikkeling staan in zijn lessen voorop.
.
STAGIAIRES
Tim Wehrens
Tim Wehrens is 23 jaar oud en dit jaar stagiaire bij The Movement.
Hij volgt de opleiding tot Docent Dans op CIOS DANS Sittard en loopt 2 uur per week stage bij The Movement in de stijlen modern en show/commercial.
Zelf danst hij al 7 jaar in de stijl urban en vindt hij de stijlen waacking, house en commercial hiphop ook erg leuk. In zijn stage wilt hij zich verdiepen in andere dansstijlen om zich ook hierin verder te ontwikkelen.
Binnen zijn lessen staat plezier voorop. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk dat hij de leerlingen echt iets bijbrengt.
Tim is spontaan, leergierig en oprecht.

 

 

Mikki Martens
Mikki Martens is 18 jaar oud. Ze begon met dansen toen ze 6 jaar oud was. Ze heeft de dansstijlen garde, kinderdans, streetdance en hiphop gedaan. Ze volgt de MBO dansopleiding op het Cios in Sittard. Daar krijgt ze de stijlen klassiek ballet, jazz, modern en urban. Ze zit nu in haar laatste jaar. Zelf geeft ze 5 uur les in week. In de stijl urban en kinderdans.
In haar lessen staan plezier en hard werken voorop. Ze wilt dat de leerlingen kunnen groeien op persoonlijk gebied maar ook in hun passie voor DANS!
Follow by Email
Instagram
Facebook