Business events

Met onze centrale ligging in Roermond, op een steenworp afstand van het station en de binnenstad zijn we een ideale locatie voor een zakelijk evenement. Zoek jij een unieke, sfeervolle plek voor jouw business event? Kom dan naar The Movement! We hebben de perfecte ruimtes om jouw event tot in de puntjes te verzorgen.

Evenement ruimte huren Roermond

FACILITEREN.

We kunnen tot 150 personen kwijt in onze sfeervolle welkomsthal. Je gewenste opstelling voor de ruimte wordt voorbereid en we zorgen dat de av-appartuur zoals beamer, microfoon en scherm voor je klaar staan.

INSPIREREN.

Klaar met het plenaire deel? In onze aparte units kunnen jullie in kleine groepjes aan de slag voor inspirerende brainstormsessies. Ook deze ruimtes richten we graag naar wens voor jullie in met het benodigde meubilair en de juiste apparatuur.

VERZORGEN.

Een luxe Limburgs stukje vlaai met koffie als ontvangst? Lunch voor 50 personen? Na afloop nog even naborrelen met een drankje, Italiaans borrelplankje en ervaringen delen over jullie inspirerende sessies? Wij regelen het voor je!

EVENT HUURTARIEVEN.

Events organiseren is maatwerk. Daarom vragen we je om contact op te nemen via beheer@themovementroermond.nl om een vrijblijvende offerte te ontvangen die past bij jouw wensen. Onze algemene vergadertarieven vind je hier.