Docenten

Dionne van Oppen verzorgd de Hiphop / Dancehall danslessen op maandag bij The Movement. Daarnaast geeft ze les in Maastricht en Brunssum. Ze danst al vanaf haar 7e bij Benito Deane en sinds haar 8e danst ze in verschillende wedstrijdgroepen. Hiermee heeft ze wedstrijden op nationaal en internationaal niveau meegedaan. Ze heeft wedstrijden in Moskou, Martinique, Spanje, Servie, Las Vegas en San Diego gedaan. In 2008 is ze in Moskou wereldkampioen geworden de groep: ‘Total Khaos’ en in 2013 is ze 5e geworden met de groep: ‘NCA’ in Las Vegas. Ook heeft ze aan verschillende tv programma’s meegedaan zoals Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now en Battle On The Dancefloor. Verder heeft ze opgetreden voor de koning en andere TV shows. Dionne vindt het heel belangrijk dat iedereen plezier heeft tijdens het dansen en dat ze vooral zichzelf kunnen zijn.

Dionne is energiek, betrouwbaar en een harde werkster.

Quensley Coster

Quensley is onze breakdance en hiphop docent. Hij is vanaf jongs af aan met dans bezig en geeft al jaren breakdance lessen. Dansen is voor hem een echte uitlaatklep. Hij kan zichzelf hier helemaal in kwijt en gaat helemaal op in de muziek. Quensley heeft veel ervaring in wedstrijden en optredens in Nederland maar ook in het buitenland. Naast dansen maakt hij vlogs en zijn eigen muziek. Dansles geven is zijn passie. Hij vind het belangrijk dat de kids in zijn lessen iets leren over breakdance, de muziek en hoe je hierop moet bewegen.
Quensley is sociaal, betrokken en vol energie.
.
 

Annick 

Annick Ploeg geeft modern lessen, techniekles en kleuterdans bij The Movement. Ze heeft vroeger veel geturnd en vanaf haar 12e is ze begonnen met dansen. Tijdens de middelbare school heeft ze de vooropleiding Dans in Tilburg en in Rotterdam gedaan. Daarna is ze altijd blijven dansen en vanaf 2018 danst ze bij The Movement. Na een jaar stage gelopen te hebben bij Soraya als dansdocent is ze vanaf september 2021 gestart met lesgeven.

Annick vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat iedereen het beste naar boven haalt tijdens de lessen. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat groepen écht een team zijn. Elkaar steunen, elkaar respecteren en samen plezier hebben!

 

Samya

 
Hilde Lambers

Kenji
 
.
Instagram
Facebook