Maak kennis met onze huurders.

The Movement bruist mede dankzij de energie van onze huurders: creatieve ondernemers en sociale organisaties! Wij zijn blij om hun dagelijks aan boord te hebben in onze Culture Hub. Check hier hun verhaal en passie.

MEVROUW KNOT

Grafisch vormgever

Milou Curvers, binnen The Movement toch vooral bekend als Mevrouw Knot, staat voor feel good design. Een huisstijl om je vingers bij af te likken of een boekontwerp om van te watertanden. Geen dertien in een dozijn, wel een tikkie eigenwijs en vaak kleurrijk. En altijd met de missie: jou laten opvallen op een manier die ook écht bij je past.

The Movement Verhuur kennismaking huurder Mevrouw Knot

T-SJURT PLUS

Kleding bedrukken / Merchandise

Met de nodige jaren ervaring en passie voor grafisch vormgeven kan T-Sjurt Plus hun klanten het totaalplaatje aanbieden. Ze zetten net een stapje extra om ervoor te zorgen dat zij opvallen met hun bedrukte producten. Of het nou gaat om bedrijfskleding, sportkleding of een leuk presentje. En dat alles onder de creatieve leiding van eigenaresse Jenny Welten!

SP ROERMOND

POLITIEKE PARTIJ

De lokale afdeling van de Socialistische Partij heeft haar eigen wijkkantoor in The Movement Roermond. Hier komen zij samen met burgers voor een luisterend oor en overleg en werken ze hard om hun politieke standpunten te realiseren.

NIEUWE HELDEN NEXT LEVEL

Community Art Project

Nieuwe Helden Next Level is een hip hop en urban community waar jongeren tussen de 12-23 jaar hun creatieve skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. Onder begeleiding van professionele coaches op het gebied van zang, dans, rap, hip hop, breakdance, beats, spoken word, theater, pr, decor en fotografie maken ze in 12 weken tijd een theatervoorstelling.

Wil jij ook een van onze huurders worden?

Neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder!