Over ons

Dansschool The Movement is gevestigd in Roermond en heeft een groot dansstijlen aanbod.

The Movement is een dansschool voor kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans. Onze lessen worden gegeven door docenten die afgestudeerd zijn aan een dansacademie en docenten die veel ervaring hebben in lesgeven. Al onze dansdocenten dansen zelf in een crew, volgen verschillende danslessen of treden meerdere malen per jaar op. Kortom, The Movement blijft zich vernieuwen.


VISIE

Voor ons is dans meer dan alleen het aanleren van ‘pasjes’. Het doel van The Movement is dans in Roermond naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij door ervaren/afgestudeerde dansdocenten voor de groep te zetten die zichzelf blijven vernieuwen en ontwikkelen.

Bij The Movement gaat het om het beheren van de stijl, inleving, (basis)techniek en uitstraling. Het contact met jezelf, de groep en het publiek staat bij ons centraal. Wij geven onze leerlingen de mogelijkheid om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Bij The Movement zorgen we voor een veilige situatie, een plek waar de leerlingen zich fijn voelen zodat ze zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien.

In elke les wordt makkelijk en moeilijker dansmateriaal verwerkt, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is belangrijk in de lessen. Wij stimuleren onze leerlingen doormiddel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

In de lessen staat het groepsgevoel en betrokkenheid voorop, er wordt gewerkt aan vertrouwen binnen een groep zodat je jezelf kunt zijn en jezelf helemaal kunt geven. Door een vertrouwde omgeving te creëren raken de leerlingen vertrouwd met hun eigen lichaam en kunnen ze dit meer bewust inzetten. Want je kunt pas ontwikkeling wanneer je je in een prettige omgeving bevindt. 

Behind every dancer who believes

in themselves is a teacher

who believed in them first

 

Instagram
Facebook